?>
orgoványi télűző

I. Orgoványi Télűző Mulatság

2020. február 29-én tartottuk meg az első Orgoványi Télűző Mulatságot.

Egy remek délután keretén belül égettünk kiszebábot, láthattunk csodás zenés-táncos produkciókat és természetesen családias légkörben élvezhettük egymás társaságát.

A farsangi ünnepkör jegyében több, mint 400 fánkot sütöttünk ki, a tésztáért szívből hálásak vagyunk a kecskeméti, de orgoványi szálakkal is rendelkező Zsömli Pékségnek, illetve a sütésben való közreműködésért köszönet illeti Szakonyi Máriát is.

orgoványi fiatalok csoportja

A Kiszebáb égetésével szerettük volna a télűzés hagyományőrzési oldalát erősíteni. A báb látványos elégését -, mely a tél szellemét jelképezi- talán újszerűsége miatt is kíváncsian figyelte mindenki. Az elengedhetetlenül szükséges máglya körüli tevékenységet köszönjük Deák Tibornak és családjának. Ehhez kapcsolódva, az Orgoványi Tűzoltó Egyesületnek is köszönetet szeretnénk mondani, hogy kilátogattak, és biztosították a helyszínt.

orgoványi fiatalok csoportja
A kiszebáb percek alatt elégett a máglyán

Nem utolsó sorban, kedves látogatók, hálásak vagyunk, hogy jelenlétetekkel megtiszteltétek az OFI munkáját, és ellátogattatok a rendezvényünkre. Tegyetek így legközelebb is!

Az eseményen készült képeket megtaláljátok a Facebook oldalunkon. A csodás képekért köszönet Ribárszki Richárdnak, Hörcsök Laurának, Farkas Nándornak, Szabó Gábornak és Molnár Máténak!

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük