?>
ofi

OFI első szülinap

Első évünk

Mozi, faültetés, levélküldő szolgálat, Falukarácsony, adománygyűjtés, Helyben hogyan konferencia?, lakiteleki látogatások, Falukarnevál, játszótér avató, Utazók a nagyvilágban előadás, közterületek tisztítása…csak néhány program és esemény, amit szerveztünk és/vagy részt vettünk rajta.

Szinte hihetetlen, hogy már egy év eltelt mióta megalakult csapatunk.

Számos eseményt szerveztünk meg, mellyel tudtunk tenni azért, hogy élhetőbb és összetartóbb legyen Orgovány közösségi élete.

Ezeken az eseményeken, illetve méginkább ezek háttérmunkáiban lett nyilvánvaló az, hogy milyen értékes a csapatunk.

Természetesen rengeteg segítséget kaptunk az elmúlt esztendőben, értékesebbnél értékesebb emberekkel bővült kapcsolati tőkénk.

Sajnos az év nem teljesen úgy alakult, ahogy azt elterveztük, nem tudtunk annyi programot és eseményt szervezni, mint szerettünk volna, köszönhetően a kialakult vírushelyzetnek, de a csapat akkor sem állt meg.

Reméljük, az előttünk álló időben hasonló értékes programokkal tudjuk gazdagítani a közösséget, és lesz eredménye a munkánknak.

“Hiszek benne, hogy az önálló munka is legfőképpen egy jó csapatban teljesedhet ki, tehát elengedhetetlen egy kellően biztató, egymást támogató és mégis ösztönzően kritikus, ugyanakkor előremutató és kreatív közeg.”
/Istenes Zoltán/

1 év tapasztalatával, élményével gazdagodva, tovább előre
Bár a kép hiányos, sokaknak hatalmas hála, hogy egy ötletből valóság lett!

Folytatjuk!

Az OFI csapata

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük